Stoelen

JMT heeft een enorm assortiment stoelen te huur zodat u altijd de perfecte stoel bij ons kunt vinden. Wij leveren stoelen voor grote evenementen, beurzen en congressen, maar ook voor kleinere gelegenheden zoals recepties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en besloten feesten. JMT is graag een gewaardeerde partner voor zijn klanten en streeft ernaar om hen van dienst te zijn met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor evenementen. Hieronder kunt u kennismaken met ons volledige assortiment en uw favoriete stoelen selecteren; van stapelbare stoelen en eenvoudige witte stoelen tot speciale designstoelen in allerlei kleuren. Wij hebben altijd de perfecte oplossing voor u.

Het huren van stoelen voor beurzen, congressen en andere evenementen

Er zijn altijd stoelen nodig op grote evenementen zoals beurzen, congressen, concerten en consumentenevenementen. Met ons Europese netwerk en onze enorme voorraad meubilair zijn we in staat om grote hoeveelheden vergaderstoelen te leveren die niet alleen zeer comfortabel zijn maar ook te koppelen. Onze goede prijs-kwaliteitverhouding maakt het huren van kwalitatief hoogwaardige stoelen heel betaalbaar. JMT is zeer ervaren in het leveren van enorme hoeveelheden stoelen voor grote evenementen en congressen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Stoelen huren voor kleinere evenementen

Voor kleinere evenementen zoals recepties, feesten en zakelijke bijeenkomsten kunnen wij u  uitstekende aanbiedingen doen. U kunt ook bij ons ook stoelen huren voor een vergaderingen of zelfs een feestje. Door ons grote assortiment is er voor elke gelegenheid of activiteit geschikt meubilair te vinden.

Stoelen huren voor het kantoor

Bij JMT kunnen ook stoelen voor tijdelijke kantoorruimtes worden gehuurd. De collectie bureaustoelen en meubilair van JMT varieert van standaard, doelmatig en comfortabel tot zeer luxe en indrukwekkend. In ons assortiment vindt u meubels voor alle gewenste gebruiksdoelen en sferen.

JMT-stoelen huren

Wij leveren onze stoelen door heel Europa:

  • Engeland
  • Nederland
  • België
  • Spanje
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Zwitserland
  • en andere landen

Over JMT

JMT is een van de grootste aanbieders van meubels voor evenementen, beurzen en congressen* in Europa. Behalve het huren van stoelen leveren wij, indien nodig, ook complete meubelpakketten voor evenementen en beurzen. Neem ook eens een kijkje bij onze tafels en tapijten voor evenementen en andere gelegenheden.

Als u vragen of suggesties heeft nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.