Tapijttegels huren doe je bij JMT!

JMT beschikt over een grote voorraad tapijttegels voor verhuur in de afmeting 50x50cm en 100x100cm. Deze Desso® Lita tapijttegels zijn gemaakt van 100% polyamide en kunnen tegen een stootje. Ze geven iedere ruimte een eigen karakter: bij evenementen, congressen en beurzen. De tapijttegels zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en te bestellen per vierkante meter. Bekijk de beschikbare kleuren en meer informatie online of neem contact met ons op, we helpen je graag!  

Tegels in verschillende kleuren en legwijze

Met tapijttegels van JMT, kan iedere ruimte op elke gewenste manier worden ingekleurd. Met de beschikbare kleuren kan focus en samenhang worden gecreëerd, maar kan er ook op een doeltreffende wijze een scheiding tussen verschillende gebieden of ruimten worden aangegeven of zelfs benadrukt.

Tapijttegels zijn te leggen in hele kleurvlakken, of speciale motieven volgens tekening. Het inzetten van ‘strooitegels’ geeft een speels effect. ‘Strooitegels’ zijn willekeurig neergelegde tegels in een afwijkende kleur in een groot vlak. De enige voorwaarden is dat tegels altijd in ‘dambord’ patroon worden gelegd. Dat wil zeggen dat de ‘vleug’, dit is de richting van de haren op de tegel, afwisselende van voor naar achter en van links naar rechts wordt gelegd. Deze legwijze voorkomt onder andere dat je tegen de randjes van de zwarte ‘rug’ van de tegels aankijkt en geeft het mooiste eindresultaat.

Tapijttegels leggen of leveren

Wij bezorgen aan zaak of leggen de tegels snel en flexibel door heel Europa op locatie. Ophalen bij JMT in Dinteloord behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elke wens en elk budget is er dus een passende vloer, we denken graag mee om de beste oplossing voor iedere gelegenheid te bieden.

Desso® tapijttegels, praktisch én duurzaam

Het huren van tapijttegels heeft diverse voordelen, zowel vanuit praktisch -, als milieu oogpunt . De voordelen van onze tapijttegels zijn onder andere:

• Goed te reinigen (ook op locatie) en mede daarom vele malen herbruikbaar.

•  Antistatisch en het supersterke naaldvilt biedt veel loopcomfort.

• Een hoge isolatiewaarde.

• Geen afval en dus geen verwijderingskosten.

• Hoge mate van geluidsabsorptie.

• Schuiven of rijden met stoelen zonder problemen (congressen / bureaustoelen).

Tapijt- of vloerbedekking tegels versus vaste vloerbedekking

Tapijttegels, ook wel bekend als vloerbedekking tegels hebben voor én nadelen ten opzichte van vast tapijt of andere vormen van vloerbedekking zoals laminaat of vinyl, hieronder enkele voor én nadelen op een rijtje:

• Tapijttegels zijn sterk en vaak minder gevoelig voor beschadiging dan bijvoorbeeld naaldvilt, vinyl of laminaat.

• Ze zijn in tegenstelling tot andere materialen herbruikbaar, dus geen afval en geen verwijderingskosten.

• Tapijttegels zijn ‘tijdloos’ en kunnen altijd, waar je met bijvoorbeeld vinyl of tapijt meer kan inspelen op interieur trends van het moment.

• Makkelijk verwisselbaar door het modulaire systeem, maar daardoor wel veel naden. Vaste vloerbedekking zoals tapijt van de rol of vinyl wordt doorgaans gelegd met zo min mogelijk naden.

• Er is geen ondervloer nodig, wat bij sommige andere materialen wel is aan te raden.

• Verhuur tapijttegels zijn gunstig geprijsd.

• Met tapijttegels zijn er wat beperkingen  ( qua leggen: enkel dambord patroon wordt aangeraden ) , kleurkeuze, met andere vloerbedekkingen zijn de mogelijkheden qua design groter

Is het huren van tapijttegels de oplossing voor jouw event?

Tapijttegels zijn geschikt voor zware gebruiksintensiteit en voor grote oppervlaktes en dat zonder golfvorming. Met tapijttegels maak je keer op keer individuele vloerontwerpen. Om ruimtes structuur te geven en de routing op bijvoorbeeld een beursvloer krachtig te accentueren zijn tapijttegels zeer geschikt. De 50x50 of 100x100 cm tegels zijn overal eenvoudig en goed te leggen. Op iedere vlakke ondergrond kan men ze in vele combinaties in dambord patroon positioneren. Ze worden eenvoudig met dubbelzijdig kleefband aan de ondervloer bevestigd. Tapijttegels voegen warmte en sfeer toe aan een ruimte en zorgen tegelijk voor goede geluidsabsorptie. Deze kwaliteit komt extra goed tot zijn recht in grote ruimtes of bijvoorbeeld in een (tijdelijke) studio waar opnames plaatsvinden voor TV, radio of broadcasting van een online event.

Wil je meer weten over het huren van tapijttegels? Neem dan contact met ons op!