Wij hebben dé oplossing voor al uw meubilair en vloerbedekking benodigdheden voor evenementen, congressen en beurzen.

Rental Furniture and Floor Coverings. Expect everything.

35 Jaar ervaringBekijk onze collectieNieuwe Items
scroll voor meer

Uw Europese partner voor meubilair verhuur en vloerbedekkingen - 24/7

Innovatief en kwalitatief assortiment

We investeren voortdurend in nieuwe voorraad om ervoor te zorgen dat u altijd kunt kiezen uit actuele trends. Wilt u iets wat we niet in ons assortiment hebben? Neemt u dan contact met ons op; wij helpen u graag!

Servicepartner

We zullen u altijd helpen met het vertalen van uw concepten en ideeën naar de juiste combinatie van producten om uw evenement, beurs of congres tot een succes te maken.

jmt map Europees netwerk, lokale kennis

Vanuit onze kantoren en magazijnen door heel Europa zijn we in staat om alle evenementen te ondersteunen met behulp van lokale expertise, native speaking personeel en een consistent niveau van service en kwaliteit. Ongeacht waar we met elkaar samenwerken.

Duurzaam

Wij doen onze uiterste best om onze impact op het milieu te verminderen. Dat doen we door gebruik te maken van ons Europese netwerk, waardoor we bezuinigen op transport. We gebruiken ook zoveel mogelijk duurzame producten. Let op ons duurzaamheidslogo!

Altijd aanwezig, en op tijd

Wij bieden u direct en persoonlijk contact op 24/7-basis om u te helpen bij het bereiken van de beste resultaten voor uw evenement, beurs of congres.