Events

GET INSPIRED

Evenementen verhuur bij JMT

Meubilair en vloerbedekking voor evenementen huur je bij JMT! De collectie is zowel breed als diep. Van design klassiekers tot biertafels en van kantoorinrichting tot sfeervolle fauteuils en comfortabele banken om op ieder evenement de juiste sfeer neer te zetten. Door meubilair en aanverwante producten te huren bij JMT ben je zeker van een soepele levering, montage en afbraak. We zijn gespecialiseerd in evenementen verhuur en voorzien graag in de inrichting van o.a.:
Corporate events
Sportevenementen
(Product)presentaties
Personeelsfeesten
Relatie of leveranciersdagen
Virtuele of hybride events
Fotoshoots
Jubilea
Klantevents​, etc.


Betaalbaar design voor de aankleding van ieder event

Bij JMT huur je onder meer meubilair van het bekende en Zweedse merk HAY. Zo is de bijzonder succesvolle ‘About a …’ range van ontwerper Hee Welling  ruim vertegenwoordigd in ons assortiment onder de naam Amagni. Ook de strak vormgegeven CPH tafels van Ronan and Erwan Bouroullec maken deel uit van onze collectie. De populairste items hebben we in grote aantallen op voorraad om onze klanten zo een maximale beschikbaarheid te kunnen bieden. 
 
Klinkende namen als Vitra, Pedrali, Charles & Ray Eames en Philippe Starck en Verner Panton, maar ook oer Hollandse merken als Zuiver, Plastic Whale en VEPA vormen met elkaar de solide basis van onze ijzersterke collectie. Dus op de vraag of wij onze klassiekers kennen kunnen wij antwoorden met een volmondig ‘JA!’. Bij JMT vinden we het belangrijk om onze klanten de beste producten te leveren voor evenementen verhuur. 
 

Ruime keuze uit vloerbedekking voor iedere evenement

Ook op het gebied van vloerbedekking verhuur kan je bij ons terecht voor de ‘good old’ tapijttegel, maar ook een enorm breed aanbod aan ‘vaste’ vloerbedekking. Met name naaldvilt tapijt wordt door zijn enorme verscheidenheid aan sprekende kleuren en het vriendelijke prijsniveau veelvuldig ingezet op events. Naaldvilt is bijzonder geschikt voor onder andere het leggen van hele ruimten, het uitsnijden van vlakken, lopers of gangpaden. Naast naaldvilt hebben we ook een ruime keus uit laminaat, vinyl in diverse designs en verschillende hoogpolige vloerbedekkingen in de collectie. En collectie betekent bij ons ook bijna altijd dat we snel kunnen schakelen omdat we kunnen leveren uit voorraad!
 

De laatste trends in event aankleding bij JMT!

Maar daarmee zijn we er natuurlijk niet. De laatste trends zijn ook vertegenwoordigd in ons assortiment. Trendy bijzettafels in koper, marmer(look) of goud. Betonlook tafelbladen, rotan(look) en velvet stoelen, krukken en fauteuils. Zoek je iets anders? Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden en wat we voor je kunnen betekenen.
 
Wil je écht iets bijzonders? Wij stofferen meubilair op verzoek in onze eigen stoffeerderij met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of in de look & feel van het event. Customised vloerbedekking of vinyl met een logo, persoonlijke boodschap, tekening of design? Bij JMT kan het allemaal! Printed carpet & vinyl zijn producten die bij uitstek geschikt zijn om de gewenste (merk) boodschap of een bepaalde sfeer over de bühne te brengen en daarom perfecte event aankleding.
 

Evenementen verhuur door heel Europa

Met meerdere europese vestigingen zijn wij dé partner voor event verhuur van lokale events, hier in Nederland, maar ook zeker internationaal. Evenementen verhuur in Europa vanuit een van onze Europese vestigingen, maar ook daarbuiten zijn we je graag van dienst met de hulp van onze mondiale partners!
Wij ontzorgen voor, tijdens en na het evenement door het meubilair en de vloerbedekking te bezorgen of te plaatsen en natuurlijk komen we alles na afloop ook weer netjes ophalen. Waar én wanneer dat gewenst is. Bekijk ons volledige assortiment online of vraag een guide aan. Natuurlijk voorzien wij je graag van meer informatie omtrent onze collectie en services, neem gerust contact op.