Over JMT

80's

JMT werd in 1982 opgericht door de broers van de Merbel die een bekledingsbedrijf hadden in Dinteloord. Ze begonnen met het leveren van een stuk tapijt voor een beursstand wat al snel leidde tot het leveren aan meer en meer stands. Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met meer soorten tapijten en meubilair.

Verderop in de jaren '80 werd het concept van het installeren en de pick-up-service ontwikkeld. Dit leidde tot veel activiteiten in Nederland en het uitbreiden van de activiteiten naar het buitenland.

90's

Nadat JMT begin jaren '90 werd ondergebracht bij een particuliere investeringsmaatschappij begon de Europese expansie van het bedrijf met de overname van een groot meubelbedrijf in Duitsland.

Dit was de start van een snelle internationale groei en een gespecialiseerd evenementenservicebedrijf in Duitsland.

00's

Tussen 2001 en 2003 werd een JMT in Frankrijk opgericht en ontwikkeld.

Van 2004 tot 2007 JMT werd Ambiplan in Spanje verworven en in Engeland werd InDisplay toegevoegd aan de JMT-groep, gevolgd door het opzetten van een JMT in Zwitserland. Ondertussen begon het bedrijf zich richten op het verder verbeteren van het serviceconcept en het opzetten van een groot Europese netwerk waarmee we onze klanten nog beter van dienst konden zijn.

Heden

Heden ten dage zijn alle merken samengevoegd tot één Europees JMT-merk en is JMT is een toonaangevend bedrijf in de verhuur van meubilair en vloerbedekking.