OVER JMT

Het ontstaan van dé Europese speler in meubel verhuur en vloerbedekkingen voor de livecomm branche

De geschiedenis van JMT in een notendop

Al in 1982 werd JMT opgericht door de broers van de Merbel die een stofferingsbedrijf hadden in het Brabantse Dinteloord. Op verzoek van een van de trouwe relaties uit die tijd voorzagen ze een beursstand van vloerbedekking, een gouden greep! Al snel leidde dit tot het leveren aan meer klanten wanneer zij aan een beurs deelnamen, dat zorgde tot meer en meer bekendheid in de wereld van beurzen, congressen en evenementen. Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met meer soorten tapijt én meubilair. Eind jaren '80 werd zelfs al voorzichtig buiten de landsgrenzen gekeken en werd het verzorgingsgebied van JMT groter en groter.
 
Begin jaren '90 vond de eerste overname plaats. Met deze overname van een groot meubelbedrijf in Duitsland werd JMT een internationale onderneming. En bij die ene vestiging bleef het niet! Meer Duitse locaties volgden en dit was gelijk de start van een snelle internationale groei. Na Duitsland volgde onder andere Frankrijk, Spanje en Engeland met voorraadhoudende vestigingen en verkoopkantoren in Italië, Zwitserland en natuurlijk België.

De Corona pandemie heeft een inkrimping van de groep tot gevolg gehad en JMT is momenteel vertegenwoordigd met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, maar nog steeds werkzaam door heel Europa!

JMT in actie