Vitrines & Displays

Bedrijven kunnen met verschillende redenen en doelen deelnemen aan beurzen en evenementen, maar één gemeenschappelijk doel hebben ze allemaal; het maken van een goede indruk op hun klanten en bezoekers. Een goede eerste indruk wordt mede bepaald door een professionele en goed uitziende beursstand met topkwaliteit meubilair. JMT is dé partner voor het huren van topkwaliteit vitrines en displays; niet alleen voor beurzen, maar ook voor zakelijke en recreatieve evenementen, voor meetings, en voor gebruik in tijdelijke ruimten.

Het huren van vitrines en displays voor beurzen, congressen en andere evenementen

Niet zelden zijn vitrines het middelpunt van een beursstand. Daarom nemen dergelijke meubelstukken een belangrijke plaats in. Vitrines zijn betekenisvolle punten waar contact gelegd kan worden met potentiële zakenrelaties of klanten. Een vitrine is ook een nuttige plek voor het presenteren van drukwerk of promotiemateriaal.

Displays worden gebruikt voor het professioneel presenteren van objecten. Sommige displays kunnen worden verlicht zodat de objecten nog beter tot hun recht komen. Alvorens te beslissen welke display u wilt huren is het aan te raden dat u de afmetingen van de display en de objecten die u wilt tonen goed controleert om er zeker te zijn dat de objecten passen.

Het huren van vitrines en displays bij JMT

Wij streven ernaar om alleen de beste producten aan onze klanten aan te bieden. We hebben een breed scala van topkwaliteit meubilair voor evenementen met inbegrip van vitrines en displays. Omdat we in acht Europese landen vertegenwoordigd zijn is er altijd een leverancier beschikbaar die snel lokaal kan levering. De tijdschema's rond evenementen zijn vaak krap bemeten en dus moet u kunnen rekenen op snelle en toereikende hulp, waar en wanneer dat maar nodig is.

Verhuur van evenementmeubilair

Behalve vitrines en displays verhuren wij ook ander evenement- en kantoormeubilair. Neemt u gerust ook een kijkje bij ons assortiment in de volgende categorieën:

  • Stoelen
  • Tafelbladen
  • Vergader- & Kantoormeubilair
  • Folder- & Opbergrekken
  • Vloerbedekkingen

Over JMT

JMT is een van de grootste leveranciers van meubilair voor de Europese evenementenmarkt. Omdat de JMT-groep vestigingen in acht Europese landen heeft is er altijd een leverancier in de buurt van de beursruimte. Onze uitgebreide ervaring zorgt ervoor dat wij kunnen helpen om zakelijke evenementen van bedrijven tot een succes te maken. Als u nog vragen of verzoeken heeft neemt u dan contact met ons op.