Vergader- & Kantoormeubilair

Voor het huren van meubels voor congressen kunt u bij JMT kiezen uit een compleet assortiment van vergadertafels, stoelen en ander congresmeubilair. JMT is een ervaren partner in het organiseren en inrichten van grootschalige congressen, beurzen en evenementen. Omdat we over een uitgebreid Europees netwerk beschikken is JMT in staat om haar meubelen en vloerbedekking snel te leveren in bijna alle Europese landen. Organiseert u een grote congres en heeft u een enorm aantal stoelen en tafels nodig, dan verzorgt JMT deze voor u. Onze vergaderstoelen en -tafels zijn speciaal gemaakt voor conferenties en congressen met een groot aantal deelnemers.

Kantoormeubilair

Naast het bieden van congresmeubilair kunnen we u ook voorzien van tijdelijk kantoormeubilair zoals bureaus, tafels, stoelen, sofa's en lounges, evenals andere vormen van kantoormeubilair en vloerbedekkingen. Heeft u een nieuwe kantoorruimte en moet deze gemeubileerd worden? Bent u van plan een speciale vergadering te beleggen of een interne kantoorsessie te houden? Aangezien kantoren goed ontworpen moeten worden en functioneel dienen te zijn is het verstandig om gebruik te maken van meubilair dat speciaal ontworpen is voor zakelijke doeleinden en activiteiten.

JMT biedt een breed scala aan tafels en stoelen aan die geschikt zijn voor de directiekamer van uw bedrijf. Met ons breed scala aan producten is het ook mogelijk om vergaderzalen in te richten in bijna elke denkbare stijl. Wij leveren ook speciale lounges, tafelbladen en sofa's voor evenementen zoals personeelsfeesten en teambuildingactiviteiten.

Over het vergader- en kantoormeubilair van JMT

JMT is een van de grootste leveranciers van evenementmeubilair voor de beursmarkt in Europa. We hebben een breed scala standaard congresmeubilair op voorraad en zijn niet zelden ook in staat om aangepaste ontwerpen te leveren. De prijzen zijn inclusief levering en montage. JMT levert topkwaliteit comfortabele meubels die gemaakt zijn door toonaangevende fabrikanten wereldwijd. Wij innoveren voortdurend en investeren in nieuwe voorraden om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke congres- en kantoormeubilair kunnen leveren. Met het oog op de best mogelijk service wonen we vele beurzen in Engeland en Europa bij om een gedetailleerd inzicht te krijgen in de markt, zodat we een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service kunnen blijven leveren. Neemt u eens een kijkje bij onze vloerbedekkingen en tafels voor evenementen en beurzen. Als u nog vragen, speciale wensen of suggesties heeft dan horen we graag van u; we zijn altijd op zoek naar feedback en suggesties om onze producten en diensten te innoveren en verbeteren.