Keuken & Diversen

Dat u stoelen, tafels en heel veel andere meubilair bij JMT kunt huren spreekt voor zich, maar vergeet niet dat u ook de catering dient te verzorgen of wat warme en koude dranken voor uw bezoekers en andere beursgangers. Bij JMT kunt u keukenmeubilair, apparaten en diverse materialen voor beurzen, evenementen en andere gelegenheden huren.

JMT biedt een breed scala aan meubilair voor uw congres, evenement, beurs en bijna elke andere gelegenheid. Naast meubelen zoals stoelen, krukken, sofa's en vloerbedekkingen, is vaak ook keukenmeubilair en keukenapparatuur nodig.

JMT levert een breed scala aan meubilair voor uw congres, evenement, beurs en bijna elke andere gelegenheid. Naast meubelen zoals stoelen, krukken en sofa's zijn vaak ook vloerbedekking, keukenmeubilair en keukenapparatuur nodig. Zorg ervoor dat u andere handige en nuttige producten zoals bakken, kapstokken en kasten ook niet vergeet. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment van apparaten, zoals koelkasten, koffiezetapparaten, kookeenheden en andere items om uw 'eerste indruk' te vervolmaken. JMT kan grote hoeveelheden keukenmeubilair en apparaten leveren en een assortiment diverse andere apparaten.

Over keukenmeubilair, apparaten en diverse andere uitrustingen van JMT

Als één van de belangrijkste leveranciers van meubilair en vloerbedekking voor evenementen, beurzen en congressen in Europa biedt JMT u een grote flexibiliteit en innovatieve mogelijkheden. Met zijn vertegenwoordiging in acht Europese landen is er altijd een JMT-vestiging in uw buurt. JMT-werknemers wonen vele beurzen, congressen en jaarmarkten bij zodat we optimaal voeling blijven houden met de behoeften van onze klanten en op de hoogte blijven van nieuwe normen.

Vergeet niet om een kijkje te nemen op onze pagina's voor tafels, stoelen en vloerbedekkingen. JMT heeft voor alle evenementen, beurzen en congressen dé oplossing voor uw stoelen, vloeren en cateringbehoeften. Met acht vestigingen over het hele continent is er altijd een oplossing dicht bij huis. Aarzelt u niet om ons van feedback en suggesties te voorzien: we zijn altijd bezig met het doorvoeren van innovaties en verbeteringen met betrekking tot onze service en producten. Neem gerust contact met ons op.