Folder- & Opbergrekken

De eerste indrukken zijn altijd de belangrijkste. Dat geldt ook wanneer u deelneemt aan beurzen, evenementen en congressen. Uitnodigende beursstands, nette kantoorruimtes en het juiste vergadermeubilair zijn belangrijk voor een goede eerste indruk tijdens zakelijke evenementen. U kunt aantrekkelijke, hoogwaardige folder- en opbergrekken huren voor zakelijke evenementen en congressen, meetings, of tijdelijke ruimtes.

Huur folder- en opbergrekken voor beurzen, congressen en andere evenementen

Folder- en opbergrekken zijn ideaal voor het tonen van promotiemateriaal aan uw bezoekers op een in het oog springende, georganiseerd en handige manier. Het maakt niet uit welke afmeting u nodig heeft, we hebben geschikte een folder- en opbergrekken om uw materiaal zo optimaal mogelijk uit te laten komen.

Folder- en opbergrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. De exacte afmetingen van de folder- en opbergrekken worden getoond op de productpagina's, waar ook een grotere afbeelding van het product beschikbaar is zodat u deze goed kunt bekijken.

Het huren van folder- en opbergrekken bij JMT

Er zijn een heleboel redenen die maken dat het huren van folder- en opbergrekken bij JMT een goede beslissing is. Dit zijn slechts een paar redenen om voor JMT te kiezen:

  • JMT heeft een innovatief en uitgebreid assortiment van hoogwaardige folder- en opbergrekken
  • JMT is actief in acht Europese landen
  • Een offerte verplicht u tot niets
  • Er kan een bezoek worden geregeld om onze meubelen van tevoren te bekijken

Beurskalender

Onze beurskalender toont de nationale en internationale beurzen, presentaties, evenementen en congressen waar we aanwezig zijn. Voor beurzen die niet in onze agenda genoteerd zijn kunt u contact met ons opnemen zodat wij een efficiënte logistieke oplossing met u kunnen bespreken. De folder- en opbergrekken worden schoongemaakt en verpakt en kunnen bij levering onmiddellijk gebruikt worden.

Over JMT

JMT is een van de grootste leveranciers van evenementmeubilair voor de Europese beursmarkt. Wij zijn actief in acht Europese landen, en dus er is altijd een leverancier beschikbaar die snel lokaal kan leveren. Als er onduidelijkheden zijn of u heeft hulp nodig met het bestellen van folder- en opbergrekken, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. U kunt ook de FAQ bekijken om te zien of het antwoord op uw vraag er al bij staat.