Fauteuils, Sofa's & Lounges

JMT levert een compleet assortiment meubilair voor evenementen, waaronder fauteuils, sofs's en lounges. Naast de kwalitatief hoogwaardige stoelen en tafels in onze andere meubelcategorieën bieden wij ook een breed scala meubels aan die ontworpen zijn voor comfort, loungen en ontspannende momenten. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle stoelen? Bekijk dan het brede assortiment fauteuils, sofa's en lounges.

Fauteuils

Wie het over fauteuils heeft, heeft het over individueel comfort. Als u uw potentiële klanten comfort aan wilt bieden op uw beursstand, in uw kantoor, of gewoon in de wachtkamer van uw praktijk, weet dan dat we een fantastische selectie fauteuils kunnen leveren die goed tot hun recht komen op elk soort evenement. Huur de perfecte fauteuil van JMT voor evenementen, feesten, zakelijke bijeenkomsten, recreatieve aangelegenheden, beurzen, congressen, tijdelijke ruimtes of een andere gelegenheden.

Sofa's

Met JMT kunt u ook sofa's te huren. U ziet sofa's in zitjes in kantoorruimten en bij recreatieve evenementen, maar ook op grote internationale congressen waar een comfortabele plek om te zitten en te netwerken nodig is. Van klassiek tot modern, van wit tot zwart; ons assortiment omvat veel verschillende kleuren en stijlen. 

Lounges

Lounges zijn zeer geschikt voor het maken van een praatje, een-op-eengesprekken en andere activiteiten. Lounges worden op grote schaal door klanten gebruikt bij de beursstands maar ook in gemeenschappelijke kantoorruimten en bij besloten evenementen. Het draait allemaal om het creëren van de juiste sfeer in een comfortabele zithoek tijdens een evenement of feest.

Over de het comfortabele meubels van JMT

JMT is een van de grootste leveranciers van meubilair voor de Europese beurzenmarkt. We bezitten een breed scala aan fauteuils, banken en lounges, maar kunnen ook aangepaste ontwerpen leveren. Wij zijn in staat om onze meubels en vloerbedekking door bijna heel Europa te leveren. Omdat JMT in acht Europese landen vertegenwoordigd is kunnen we altijd snel en lokaal leveren. Wij innoveren voortdurend om altijd het best mogelijke assortiment comfortabel meubilair voor evenementen te kunnen verzorgen.

Bekijkt u ook onze vloerbedekkingen en tafels voor evenementen en beurzen. Heeft u nog vragen, speciale wensen of suggesties? Neem dan contact met ons op, we zijn altijd op zoek naar feedback.