Inspiratie: Customised Prints

Customised

scroll voor meer

Printed carpet & vinyl zijn producten die bij uitstek geschikt zijn om de gewenste (merk) boodschap of een bepaalde sfeer over de bühne te brengen.

Als Premium Dealer van M4Four luxury printed vinyl én de partner van een gerenommeerde tapijt printer voor de live communicatie branche is JMT hèt adres voor customised printed vinyl vloeren op stand, event of congres. Een geprinte vloer is een echte eye catcher. Een ultieme vorm van branding voor een merk en de realisatie van optimale beleving op elk event. Het onderscheidend vermogen voor iedere opdrachtgever neemt daarmee exponentieel toe: de wow-factor van dit type vloeren heeft op beurzen en events een enorme stopping power.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie, bestel stalen of bestel de nieuwe inspiratietool Customised Carpet & Vinyl en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons assortiment. Voor wekelijkse updates volgt u ons uiteraard op Facebook en LinkedIn of bekijk onze blog.

LAAT JE INSPIREREN!

Download hier de specificaties voor het aanleveren van te printen bestanden

Lever nu je design aan en bestel de customised printed carpet of vinyl vloer voor jouw project. Download de aanlever specificaties direct en ga aan de slag

Aanlever specificaties Printed Carpet

Nederlands (volgt)

Aanlever specificaties Printed Carpet

Engels

Aanlever specificaties Printed Vinyl

Nederlands (volgt)

Aanlever specificaties Printed Vinyl

Engels

Check hier het verhaal van onze parnter in customised luxury vinyl!

M4Four Corporate Clip

M4Four bij RTL7