Waarom JMT?

Onze services

JMT is een van de grootste verhuurders van meubilair en vloerbedekkingen voor evenement en beurzen in heel Europa. Wij bieden u een compleet pakket aan producten, diensten en kennis. Bij JMT staat service en kwaliteit voorop zodat u succesvol kunt zijn op uw beurs, evenement en congres.

Innovatief & kwalitatief assortiment

We hebben een breed scala aan producten in onze standaard assortiment en zijn zelfs in staat om aangepaste ontwerpen te leveren. Samen met onze klanten innoveren we onze producten en productlijnen voortdurend om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke assortiment aan kunnen bieden. We investeren ook voortdurend in nieuwe voorraad om ervoor te zorgen dat u altijd kunt kiezen uit actuele trends. Wilt u iets wat we (nog) niet in ons assortiment hebben? Neemt u dan contact met ons op; wij helpen u graag!  

Servicepartner

We zullen altijd behulpzaam zijn met het vertalen van uw concepten en ideeën naar de juiste combinatie van meubilair en vloerbedekking om van uw evenement, beurs of congres een succes te maken. Met het oog op de best mogelijke service wonen we vele beurzen in Europa bij. Dat doen we om een diepgaand begrip van evenementen te krijgen zodat we een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service kunnen bieden.

Europees netwerk, lokale kennis

JMT is gevestigd in acht Europese landen; er is dus altijd een vestiging in de buurt die u van meubilair en vloerbedekking kan voorzien vanuit een locatie in de buurt. Vanuit onze kantoren door heel Europa zijn we in staat om alle evenementen te ondersteunen met behulp van lokale expertise, native speaking personeel en een consistent hoog niveau van service en kwaliteit. Ongeacht waar we samenwerken; we zijn er voor u, en altijd op tijd. Het uitgebreide Europese netwerk van JMT garandeert ook korte levertijden. Neemt u gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen om uw event, beurs of congres te optimaliseren.

Duurzaam

Wij doen onze uiterste best om onze impact op het milieu te verminderen. Dat doen we door gebruik te maken van ons Europese netwerk waardoor we kunnen bezuinigen op de transporttijden. We gebruiken ook zoveel mogelijk duurzame producten. U kunt dit zien op onze website; naast onze duurzame producten staan duurzaamheids-iconen! Als u vragen heeft of op zoek bent naar een maatoplossing voor uw specifieke situatie, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat op elk gewenst moment voor u klaar.