BLOG

Blijf op de hoogte! Al het nieuws van JMT op een rijtje.

PERSBERICHT: JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco maken een doorstart!

03.09.2020

IMA beheermij en John van de Merbel maken het mogelijk dat bovenstaande bedrijven per vandaag een solide doorstart kunnen maken. De dagelijkse leiding van de bedrijven zal in vertrouwde handen blijven bij Jean-Pierre Brouwers, Ronald Roctus en Marc van de Merbel.
Deze combinatie, met aan de ene kant een kapitaalkrachtige visionaire organisatie aangevuld met vele jaren ervaring van de oprichter en aan de andere kant het bekende management, verzekert u de vertrouwde service en hoge kwaliteit waar JMT en Hapéco groot mee geworden zijn. Tevens zijn ook de aandelen van JMT Exposervice Bvba in België overgenomen en daarmee is ook de continuïteit van JMT in België gewaarborgd.
 
Voor de vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje wordt momenteel nog onderzocht of deze onder de nieuwe situatie ook door te starten zijn, zodat het internationale netwerk gecontinueerd kan worden.
 
In de tussentijd zullen de activiteiten van Hapéco onder het JMT Nederland label ingepast worden. Hierdoor zal de dienstverlening en het productenprogramma een grotere efficiëntie bereiken.
 
We hopen dat alle klanten en leveranciers het zullen waarderen dat we op deze wijze weer dienstverlenend kunnen optreden en danken hen voor het getoonde geduld tijdens de afgelopen maanden. Wij gaan ons maximaal inzetten om het in ons gestelde vertrouwen om te zetten naar een succesvolle gezamenlijke toekomst!
 
Over de nieuwe aandeelhouders: 
 
IMA beheermij is een sterke investeerder in diverse sectoren waaronder verhuur-,verkoop-  en horecabedrijven. IMA beheermij heeft  veel ervaring in de Europese verhuurmarkt van licht- en geluidsapparatuur onder het label Rentall. 

John van de Merbel is als oprichter van JMT altijd de grote inspirator geweest. 

 
Voor extra informatie zijn wij bereikbaar:
JMT Rental Furniture:
Jean-Pierre Brouwers, tel. 06-53112922 of e-mail jean-pierre@jmt.nl
Ronald Roctus, tel. 06-42724030 of e-mail ronald@jmt.nl
Voor meer informatie JMT Floorcoverings:
Marc van de Merbel, tel. 06-53340873 of e-mail marc@jmt.nl