Vinyl

Vinyl is een product dat snel aan populariteit wint. UNI-vinyl wordt veel gebruikt in keukenzones en voor een effen effect van grote oppervlakken. Vinyl met houtprint is een populaire vervanger van laminaat, en het is in een aantrekkelijk aanbod van verschillende houtpatronen en kleuren verkrijgbaar. Vinylvloeren bestaan meestal uit meerdere lagen waarbij de bovenlaag bestaat uit een harde, slijtvaste laag. Omdat vinyl een flexibele kunststof is die gemakkelijk worden bedrukt is het mogelijk om in een relatief korte tijd een grote verscheidenheid aan patronen en kleuren aan te leveren.

Vinyl is zeer praktisch, eenvoudig te reinigen, en bestand tegen slijtage. Dankzij ontwikkelingen ten aanzien van productie en technologie is vinyl tegenwoordig stijlvol in elke kamer van het huis te gebruiken. Vinylvloeren van meer dan 40 vierkante meter moeten volledig op de vloer worden verlijmd om de beweging van het materiaal, veroorzaakt door temperatuurverschillen en gebruik, te voorkomen. Gelijmde vloerbedekkingen moeten stevig en veilig worden geïnstalleerd.

Vloerbedekkingen van JMT

Als uw bedrijf aanwezig is op een branche-evenement, congres of beurs, zult u er zeker voor willen zorgen dat u indruk maakt op uw bezoekers. De juiste look en feel zijn dan heel belangrijk. Vloerbedekkingen vormen een essentieel onderdeel van uw presentatie. Het gebruik van hoogwaardige vloerbedekkingen benadrukt immers het karakter van uw stand. JMT helpt u bij het verkrijgen van de gewenste look en feel, en met haar hoogwaardige vloerbedekkingen en betrouwbare diensten en leveringen is JMT voor elk budget uw ideale partner!

Andere vloerbedekkingen

Naast vinyl bieden we ook andere soorten vloerbedekkingen aan:

  • Tapijt
  • Sisal
  • Kunstgras
  • Naaldvilttapijt
  • Rubber
  • Bedrukt tapijt
  • Tapijttegels