Accessoires

Voor een nette uitstraling van uw vloerbedekking leveren wij een aantal extra's, waaronder tape, strips en beschermende folies. We raden u aan om even de tijd te nemen om meer over de specifieke kenmerken te weten te komen. Wees u erop bedacht dat sommige van deze producten permanent hechten.

Tape

Wij leveren tape voor diverse toepassingen. Linnen tape, fiberglastape en beurstape worden gebruikt om tapijten op vloeren te plakken. We bieden ook verschillende kleuren duct-tape aan voor de hoeken en folie tape voor het afdichten van dozen en beschermende folie.

Strips

De strips zijn ontworpen om uw evenementvloeren een net afgewerkte rand te geven. U kunt de strips gebruiken voor rechte randen, hoeken, en randen die twee verschillende soorten vloeren samenvoegen. Heeft u vragen over wat voor soort strips u zou kunnen gebruiken voor uw evenementvloer? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Beschermende folie

Beschermfolie wordt aangebracht op de vloerbedekking om deze te beschermen tegen beschadigingen. De normale folie is inbegrepen bij de installatieprijs. De beschermende folie wordt geïnstalleerd met folietape. Net als bij normale folie en tape, leveren we de folie met een beschermlaag en extra dikke folie voor een betere bescherming van de evenementvloer.

Vloerbedekkingen van JMT

Als uw bedrijf aanwezig is op een branche-evenement, congres of beurs, zult u er zeker voor willen zorgen dat u indruk maakt op uw bezoekers. De juiste look en feel zijn dan heel belangrijk. Vloerbedekkingen vormen een essentieel onderdeel van uw presentatie. Het gebruik van hoogwaardige vloerbedekkingen benadrukt immers het karakter van uw stand. JMT helpt u bij het verkrijgen van de gewenste look en feel, en met haar hoogwaardige vloerbedekkingen en betrouwbare diensten en leveringen is JMT voor elk budget uw ideale partner!