JMT is genomineerd als Meetingssupplier van het Jaar!

donderdag, 08. oktober 2015

JMT is genomineerd als Meetingssupplier van het Jaar!

Lees meer...

Nieuw beursmeubilair

maandag, 09. februari 2015

Onderscheidend zijn is belangrijk. Voor u, als partner voor uw opdrachtgevers. En daarom ook voor ons, als úw partner. Want uiteindelijk gaat het om de beursstand van uw opdrachtgever. Door het inzetten van de nieuwe meubels van JMT laat u uw klant eens te meer zien dat u op de hoogte bent van de...

Lees meer...

JMT-app voor JMT Meubilair en Vloerbedekking !

dinsdag, 08. oktober 2013

Unieke JMT -app biedt klanten real time inzicht in status bestellingen

Lees meer...

Nóg groener en schoner uitleveren

woensdag, 31. juli 2013

Sinds kort rijdt JMT International ook met de nieuwe Mercedes Actros Euro 6. Deze vrachtwagen is de allerschoonste in zijn soort. De vernieuwde motor produceert namelijk 97 procent (!) minder fijnstof dan een nieuwe truck in 1990. Bovendien kent deze meest milieuvriendelijke motor emissiewaarden...

Lees meer...

JMT introduceert vorstelijke tulpstoel

woensdag, 28. november 2012

Prinses Maxima beaamde recent al het vorstelijke comfort van de Tulpi. Nu kunnen ook de organisatoren en deelnemers van beurzen en evenementen het bijzondere van deze innovatieve tulpstoel ervaren. JMT International verhuurt vanaf vandaag als eerste ter wereld de Tulpi met Maxima-le mogelijkheden!

Lees meer...

Alpe d’HuZes: teamspirit in actie

maandag, 30. juli 2012

Op 6 en 7 juni beklommen 8.000 wielrenners zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez. Een tocht van 14 kilometer, met een gemiddeld stijgingspercentage van 10%. Het doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker. Het JMT team was er bij, onder leiding van Rob Beens.

Lees meer...

JMT neemt nieuwe DAF XF 105 in gebruik

vrijdag, 11. mei 2012

Sinds vorige week heeft JMT International de beschikking over een nieuwe vrachtwagencombinatie: de DAF XF 105. Met deze vooruitstrevende Super Spacecap neemt JMT een truck in gebruik met de nieuwste Euro5-motor aan boord die voldoet aan de strengste wettelijke milieu-eisen.

Lees meer...

U ziet artikel 1

1

2

Volgende >