And the nominees are...

Friday, 28. August 2015

JMT has been nominated as Meetingsupplier of the Year!

And it goed without saying that w are extrmely proud of this. For us this means a confirmation of 'being on track' in our day to day business for you, and that we indeed make the impossible possible.

Do you agree? Please let us know by voting...

read more

Nieuw beursmeubilair

Monday, 09. February 2015

Onderscheidend zijn is belangrijk. Voor u, als partner voor uw opdrachtgevers. En daarom ook voor ons, als úw partner. Want uiteindelijk gaat het om de beursstand van uw opdrachtgever. Door het inzetten van de nieuwe meubels van JMT laat u uw klant eens te meer zien dat u op de hoogte bent van de...

read more

JMT-app voor JMT Meubilair en Vloerbedekking !

Tuesday, 08. October 2013

Unieke JMT -app biedt klanten real time inzicht in status bestellingen

read more

Nóg groener en schoner uitleveren

Wednesday, 31. July 2013

Sinds kort rijdt JMT International ook met de nieuwe Mercedes Actros Euro 6. Deze vrachtwagen is de allerschoonste in zijn soort. De vernieuwde motor produceert namelijk 97 procent (!) minder fijnstof dan een nieuwe truck in 1990. Bovendien kent deze meest milieuvriendelijke motor emissiewaarden...

read more

JMT introduceert vorstelijke tulpstoel

Wednesday, 28. November 2012

Prinses Maxima beaamde recent al het vorstelijke comfort van de Tulpi. Nu kunnen ook de organisatoren en deelnemers van beurzen en evenementen het bijzondere van deze innovatieve tulpstoel ervaren. JMT International verhuurt vanaf vandaag als eerste ter wereld de Tulpi met Maxima-le mogelijkheden!

read more

Alpe d’HuZes: teamspirit in actie

Monday, 30. July 2012

Op 6 en 7 juni beklommen 8.000 wielrenners zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez. Een tocht van 14 kilometer, met een gemiddeld stijgingspercentage van 10%. Het doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker. Het JMT team was er bij, onder leiding van Rob Beens.

read more

JMT neemt nieuwe DAF XF 105 in gebruik

Friday, 11. May 2012

Sinds vorige week heeft JMT International de beschikking over een nieuwe vrachtwagencombinatie: de DAF XF 105. Met deze vooruitstrevende Super Spacecap neemt JMT een truck in gebruik met de nieuwste Euro5-motor aan boord die voldoet aan de strengste wettelijke milieu-eisen.

read more

You see article 1

1

2

Next >